ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ!!




Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για κανελόνια με κιμά που μου έμαθε η θεία μου!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ καλύψτε το ταψί με αλουμινόχαρτο αν κάνει κρούστα από πάνω και δεν έχει πιει τα υγρά του. Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν έχει πιει τα υγρά του (αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει παραπάνω ώρα να ψηθεί). Ότι απορία έχετε γράψτε μου σχόλιο...

ΥΛΙΚΑ
-250γρ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ
-250γρ ΤΥΡΙ GOYDA ΤΡΙΜΜΕΝΟ
-100γρ ΤΥΡΙ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ
-1ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
-600γρ ΚΙΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ


Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο



 

Σχόλια